marți, 18 mai 2010

Michael locuieşte singur pe o insulă

Zeci de mii de admiratori din lumea întreagă contestă versiunea oficială a dispariţiei lui Michael Jackson şi cred într-o teorie a conspiraţiei. Variantele fac valuri pe internet, fanii întrecându-se în argumente potrivit cărora cântăreţul trăieşte.
Recent, pe Facebook a apărut informaţia conform căreia “Michael Jackson nu e mort, totul face parte dintr-o strategie pentru a-i pregăti o uriaşă revenire!”. Un alt fan, citat de cotidianul francez Le Figaro, a dat asigurări: “Surse de încredere m-au informat că în spatele presupusei morţi a lui Michael este organizaţia teroristă Al-Qaeda, care l-a ajutat să însceneze totul”. Dar teoria care a pus pe jar cei mai mulţi internauţi este cea conform căreia megastarul se află în prezent pe o navă extraterestră împreună cu regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley, şi cu rapperul american Tupac Shakur. În schimb, pe Twitter se sugerează că superstarul a fost ucis de o nouă armă experimentală biologică.

Mulţi cred că are altă identitate

Pe de altă parte, ziarul The Telegraph susţine o teorie a conspiraţiei potrivit căreia Michael şi-a înscenat moartea şi a încasat banii din concertele ce urmau să aibă loc ca să-şi rezolve problemele cauzate de datoriile colosale, în valoare de peste jumătate de miliard de dolari. În schimb, milioane de internauţi cred că Michael Jackson şi-a luat deja o nouă identitate şi locuieşte singur pe o insulă pustie din Pacific, pe care şi-a cumpărat- o cu scurt timp înainte “să moară"
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu