duminică, 16 mai 2010

Bianca Drăguşanu conduce cu piciorul pe geam



Este cat se poate de limpede că Bianca Drăguşanu face orice pentru a ieşi in evidenţă. Recent, fosta blondă a lui Bote a fost fotografiată de un cititor al Libertăţii conducand şmechereşte, cu un picior scos pe geamul luxosului ei automobil BMW X6.
                                                                          
Imaginile de mai sus par surprinse dintr-un film prost cu gangsteri, însă sunt cât se poate de reale. Un bucureştean, care a şi apucat să fotografieze scena cu Bianca, povesteşte: “Eram în staţia tramvaiului 41, în zona Crângaşi. La un moment dat, am auzit muzică, cred că era dată foarte tare. Iniţial am crezut că e vreun manelist frustrat, genul care ar face orice pentru a atrage privirile trecătorilor. Când colo, surpriză! Muzica venea dintr-un BMW ultimul tip. Era Bianca Drăguşanu, care stătea cu un picior scos pe fereastra din stânga, sprijinit pe oglinda retrovizoare”.
                                                                                  

 
“Era crăcită la maximum, vă daţi seama. Probabil voia să ne arate că maşina ei are cutie automată şi poate fi condusă cu un singur picior sau nu ştiu. În dreapta se afla o brunetă, probabil o prietenă de-a ei”, a povestit cititorul nostru pentru Libertatea. Bianca a devenit celebră după ce a fost iubita lui Cătălin Botezatu, dar şi pentru prezenţa ei zilnică în rolul de asistentă a emisiunii “Un show păcătos”
O altă postură inedită în care poate fi văzută Bianca e aceea de dădacă. Blonda e invitată la ediţia din această seară a emisiunii “Singuri cu vedeta”, care va fi difuzată la Antena 1, de la ora 22.00. Bianca a fost nevoită să aibă grijă de cinci copii, pentru care a spălat cearceafuri, a cules ceapă verde şi a gătit supă. La final, a schimbat şi scutecele celui mai mic dintre copilaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu