miercuri, 12 mai 2010

CARMEN PLESEA SI-A SCHIMBAT BUZELE :)))


Carmen Plesea
a ajuns luni, pe patul de spital, pe mana doctorului primar chirurg plastician Cristian Nitescu. Acesta este cel care i-a facut implantul mamar acum sase ani de care, Carmen este atat de mandra, intrucat nu a avut nicio problema si daca nu ar spune, toata lumea ar crede ca are un bust de la "mama natura".
Desi o astepta pe Carmen de cativa ani pentru a-i repara buzele si a-i extrage substanta permanenta, pare-se netestata asa cum ar trebui, care, in timp a migrat si a capsulat, desi Carmen era satula de "complimentele" cu privire la buzele sale, aceasta nu reusea sa-si gaseasca timp pentru aceasta interventie chirurgicala.
Iata ca, in sfarsit, Carmen a renuntat pentru cateva zile la evenimentele mondene la care este invitata si a facut si acest pas...



Imediat dupa ce s-a trezit, Carmen a fost vizitata de prietenii sai, Florin Hentz, hair stilistul Agentiei KAO FASHION, Laurentiu Pintoi, de la Radio "Dor de tara" si Marco, un alt apropiat de-al pacientei.
Dr. Cristian Nitescu a externat-o pe Carmen marti, asteptand-o peste o saptamana la control... Sa speram ca rezultatul interventiei va fi cel asteptat si forma buzelor lui Carmen nu va mai fi subiect de comentarii rau voitoare .....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu