marți, 1 iunie 2010

Ţara arde şi Monica Columbeanu dă 10.250 de euro pe două tablouri

Monica Columbeanu are o nouă pasiune, vrea să devină colecţionară de artă, motiv pentru care a achiziţionat două tablouri, în valoare de 10.250 de euro, pentru a-şi satisface plăcerea.


În plină criză financiară, în toiul grevelor de solidaritate cu bugetarii şi pensionarii cărora li se vor micşora veniturile, soţia lui Irinel Columbeanu dezvoltă o nouă pasiune costisitoare: vrea să colecţioneze obiecte de artă. Aşa că a început cu două tablouri: "Port Lligat", a lui Salvador Dali, cu dimensiunile 81,5 x 76 cm, pentru 3.250 de euro şi "Dubrovnic", a lui Nicu Enea - pentru 7.000 de euro, în cadrul unei licitaţii, dezvăluie Ring.

"Îmi place arta în general, dar parcă plăcerea e mai mare când trebuie să te lupţi să obţii lucrările care-ţi plac şi care sunt atât de râvnite şi de ceilalţi participanţi la licitaţie", a mărturisit soţia lui Irinel Columbeanu.

Aceasta pasiune s-ar putea transforma într-o adevărată afacere, fiind bine ştiut faptul că preţul obiectelor de artă creşte în timp: "Investesc într-o afacere care e mai mult de suflet", a mai spus Monica Columbeanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu