duminică, 6 iunie 2010

“Femeia cu sarpe” de la Capatos i-a incolacit mintile unui barbat logodit!


Carmen si patronul de restaurant si-au impartit amabilitati pe perioada intalnirii

Paul Gofea

CARMEN PLESEA a fost in ultima vreme tinta unor acuzatii de prostitutie in emisiunea “Un show pacatos” a lui DAN CAPATOS!

Fostul sau colaborator, Costin Marculescu, si jurnalista Mara Banica au pus-o la zid pe “femeia cu sarpe“, asa cum a fost poreclitaPlesea, despre care au sustinut ca face sex pe bani.

Paparazzii WWW.STL.RO au prins-o in tandreturi pe aceasta cu patronul restaurantului mexican “El Torito“, un anume Dragos. Despre el am aflat ca este logodit, insa Carmen Plesea pare sa-i fi luat mintile si sa treaca peste cadavre.

Cei doi s-au intalnit, joi la pranz, la restaurantul respectiv, aflat in zona Foisorului de Foc, iar Dragos a comandat o sticla de sampanie scumpa.

Intalnirea lor a durat aproape patru ore, timp in care cei doi au vorbit, au ras, si-au impartasit chiar si sms-urile din telefoane si s-au atins “nevinovat“. A fost ca un joc intre doi liceeni indragostiti.

"Femeia cu sarpe" i-a aratat pana si mesajele din telefon noului ei prieten

Unul dintre prietenii patronului de la “El Torito” a dezvaluit in exclusivitate pentru STL.RO ca luiDragos i s-au aprins calcaiele dupa Carmen Plesea.

Femeia e o amanta perfecta. Stie cum sa faca un barbat sa fie iubita, iar Dragos i-a picat in plasa, chiar daca este logodit“, ne-a spus sursa noastra.

Contactata de STL.RO, Carmen Plesea a negat ca ar avea vreo legatura cu patronul de la “El Torito“: “Nu e treaba voastra cu cine ma vad eu si, in plus, daca vreti sa stiti pregatesc un eveniment monden care va avea loc la el in local!

Pe de alta parte, Dragos spune ca s-a vazut cu “femeie cu sarpe” intrucat, vezi Doamne, ar urma sa faca la “El Torito” o prezentare al carei “cap de afis” va fiCarmen Plesea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu